Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En plats att vara...

 

 

Jag föddes mellan världar

Fann aldrig tid och rum

Befann mig i ingenmansland

Utanför

Stundtals innanför

 

Såg livet

Det som skulle vara

Männsikor passerar

Murar som inte bryts

 

Där i allt

Genom allt

Såg jag dej

Vi möttes

Levandegjord av dej

 

 

Dina andetag mötte mina

Vi andades

 Samma luft

I den värld där vi befann oss

Där såg

Där kände vi

Vår osårbarhet tillsammans

 

Vi byggde vår värld i känslor

Målade vårt hus med kärlek

Vi var där

Ständigt närvarande

Såg genom slöjorna vad vi var

Var vi kom i från

Vart vi var på väg

Betydde ingenting då

 

Vi levde då

exakt i den stunden

Levande

 

Så när vi gick vidare

inte längre tillsammans

så gjorde vi det av kärlek

Tacksamheten över att få varit levande

 

Levandegjorda tillsammans för kärleken

 




Fri vers av Anira
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira