Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en dimmig värld......

Livet i dimman ingen äger

Grått ....mjölkvitt...ingen substans

Kanske det finns de som det säger

Om ett liv någon annanstans

 

Konturlöst

Gränslöst

Var befinner jag mej

Det är inte så lätt

Ut ur dimman kommer jag ej 

Fast det är kanske ganska lätt

Vad vet jag

 

Försöker att nå dit jag inte kan gå

Varför..... säjer ni....

Ni som kan gå dit ni vill

Vart ni vill

 

Kanske det är så

Att jag inte ser vägen

Vägen ut ur

Ut ur dimman

 

Tänk om någon tog min hand

 

och sa

Kom ta min hand ..........

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 157 gånger
Publicerad 2011-10-01 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira