Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick reda på

att jag ville att det skulle bli två
Frågan är nu om du också vill att det ska bli så
Att du mer än gärna vill hålla i min hand, då vi två tillsammans bara in i framtiden börjar att gå
Men vill du inte det, så är jag bara förstående
Okej, vad tråkigt, i sådana fall
Och åt det i sådana fall, är det inte så mycket som jag kan göra någonting åt
Och det är ju ingen större mening att jag bara faller ut i gråt
Men ändå
Hej då!

Du fick reda på…

Ken Cassel
1/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 22:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint Ken.. :)
2011-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel