Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån noll sju


Solen snurrar runt våran planet

Och det tycks den bara ha gjort i all evighet
För själva så verkar vi bara leva i några korta sekunder
För trots att vi kan leva ut i hundra år, så är det ingenting mot en evighet
Så tro mig när jag bara säger, att vi alla är som små trollsländor
Surrar snurrar flyger och far
Och ni vet väl ändå om, att trollsländor lever i högst ett par dar
Men att det är ett helt liv för dom…

Ken Cassel
1/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-10-01 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel