Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland går man över ån efter vatten


Lyckan sitter ännu djupare

Lyckan finns i oss alla
det gäller bara att finna den
Den gömmer sig under din hud
som en seg hinna
dold kämpar den emot
Vill inte komma fram
då du ber

LYCKA KOM UT

Du skriker
du bönar
du river av det yttersta lagret
men lyckan sitter ännu djupare
du måste gräva längre in
om du ska finna lyckan
tror du

Har du sett att
jag finns här
Har du tänkt på
att din lycka kanske inte
sitter så långt inne
Du behöver inte leta längre
Din lycka sitter ju mitt emot dig
leende och varm

Slutsökt




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP