Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ungdomens tokigheter...jag minns min ljuva ungdom, jag minns den som igår


Party party

Partaj
fest
galet roligt
musiken dånar

min nytvättade klänning
luktar friskt
av att den torkat ute på strecket

lokalen är rökig

stökig
kan man nog kalla den

stolarna ligger huller
om buller
bordet är söligt av öl och vin

och folket
ligger och hånglar
ljuslågorna fladdrar i mörkret

rummet är fyllt
av en dunkel atmosfär
lukten är söt
och unken
av svettiga kroppar

mörkret har slagit sig ner
folket börjar ragla iväg
utåt hemåt

festen är slut
lokalen liknar ett slagfält
och min klänning stinker av rök

städning i morgon




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP