Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en passagerare

med fönster plats
Men innan vi bara kan lämna jorden så måste vi ta sats, för att bara få upp lite fart
Och när vi sen väl bara har lämnat jorden, för himmelen
så känns allting bara helt underbart
Äntligen på väg!
Och efter att vi bara har mött på stjärnorna på den så mörka natthimmelen, och gryningen åter igen
bara börjar att komma tillbaks
så kan man höra Kaptenen plötsligt säga med en riktigt lugn och fin röst
Var nu så snälla att bara ta på er era säkerhetsbälten
för vi landar snart…

Jag är en passagerare, på väg till Thailand
En flygresa som tar åtminstone tio timmar…

Ken Cassel
1/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-01 23:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) härligt..
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel