Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon bara älskar att suga kuk

För medan hon bara håller på att snaska, spotta och fräsa med riktigt glada men ändå helt allvarliga ögon
så kan man lätt få den uppfattningen, om att hon aldrig vill att det ska ta slut
Men när det väl börjar att brinna för en, så släpper hon bara taget helt akut
För det är nu som hon bara vill att man ska stoppa in den i henne, och bara knulla henne riktigt hårt och skönt
Ja, bara ge henne ett riktigt skönt skjut
Så det är nu som hon bara säger till en
Älskling my darling!
Kör hårt
Ja, passa på nu och bara njut…

Hon bara älskar att suga kuk

Ken Cassel
2/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 510 gånger
Publicerad 2011-10-02 00:39



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Haha! Intressant att få en inblick i det där. Tack ska du ha! ;P x)
2011-10-02

    ej medlem längre
!!! bra !!!
2011-10-02

  Nina Nightwish
Du vågar oxå Ken:) Tack för den:)
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel