Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En formlig orgie i personnamn.......


Namnia (1)!

Alex

fixerad vid sex


Alma

diggade Di Psalma



Berit

påsatt av en plit



Bruno

spela´oftast Uno



Carlo

tålde ej se blo´



Carola

av inhållen kåthet vråla´!



David

fann med Herren frid



Daniela

på tuttarna spela´



Erik

var ett äkta freak


Eva

ville gärna skreva


-----









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 00:43



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Du typ låtsas som att du redan har fått en kommentar via titeln, eller hur?? ;P xD
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska