Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mångar har fått så om bakfoten om den eviga lyckan...tror att så fort det tar emot så är nånting mycket fel...målet är aldrig det viktigaste utan den gemensamma resan...den bygger som livet på ont och gott...framstötar och reträtter


det 30-åriga kriget



dammet yr
tätt kring kombatanterna

en lycka-till-kyss

"du dödar så snyggt"

deras tankar om


nu
sen

är det striden handlar om

framryckningar...direkta anfall
djupa stötar

"du föder så vackert"

klagovisor
ånger
depressioner
skuld
gråt
psykosomatik
förlåtelser
reparationer

kramp
förälskelser

andras pussar

egnas pussar

tillbaka till skyttegraven

nya vapen

ra-ta-ta-ta-ta

"du är det värsta som hänt mig"

"det är så ömsesidigt lilla vännen"

flykt
tjänsteresor
rehabiliteringar

telefonsamtal

"idiot!"

så:

en kväll framför teven
nya planer
vin
nya överläggningar

en andra bröllopsresa

"ni verkar ha det så bra tillsammans
hur bär ni er åt ?"

vi skakar på huvet

"vet inte...men vi kan inget annat"






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 15:36



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Jädrar vad bra!
Vilken beskrivning!
Jag riktigt så det som på film!
Det här måste jag spara och bokmärka!

Kramen
Kjell
2011-10-03

  Pirjo VIP
livet, livet åter livet
på millimetern,, just precis
som man behöver...
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP