Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens löv

 

I bland höströda sätter jag mina fötter

Färgerna sprakar i mitt sinne

Att krypa ned bland dem

En önskan jag har

 

Stilla under ett lövtunnt täcke

Vilande .....lyssnande till naturens mystik

Andandes in hösten i mig 

Höra jordens andetag i skälvande stund

Talar till den

Hör dess svar till mig

 

Hör mina ord till dig den säjer

Vandra varsamt i dina steg

Se var du går

Se dem du möter

Hör deras röster

De tysta budskapen får ditt hjärta tyda

Vila varsamt i dig

Var tydlig i den du är

Vi låter vindarna tala till dig

Hör dess sång

Så varsamt i din hand vilar vi nu

Inget ägt.... inget taget

Villkorslöshetens band

 

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 20:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
... vila varsamt i dig

så vackra ord
innebördsord
2011-10-02

    Birgersdotter VIP
vacker
2011-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira