Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig tillräcklig

Fötter som stapplar
klampar
sovande
egentligen sover jag
kanske bara drömmer

mina armar som ett klotterplank
karva in dina tankar och din smärta
snälla, förstör mig istället för
Dig

det är så lätt att drunkna
i ett stormande känslohav
saltvatten svider i såren
(håll mig flytande)

skoskav
grus i skorna
men jag låtsas att det inte gör ont alls
när dina ord klingar falskt
ännu en gång

i höstens lövhögar gömmer jag
mina minnen
under snö ska de ruttna




Fri vers av Misery
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-02 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misery
Misery