Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankegångar

du viskar tyst
att du saknar mig
jag blundar ler
och inser snart igen
hur enkelt lögner skapas

/var tyst/

för,
hur kan du sakna någon
du aldrig kontaktar,
inte verkar bry dig om?

/jag vill inte/

Jag svarar inte
fast
hela kroppen skriker efter kärlek

/veta vad/

Försöker såra
trots att du inte ens vet vad du gjort
eller att du gjort något

/du har att säga/




Fri vers av Misery
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Misery
Misery