Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Center styrande


Center styrande
Kärringarna i ungformat
Är som ett slags
Politikens ”Bill och Bull”
Som upprapar, eller upprepar

Elaka Måns kommenterar hela tiden
(Fredrik eller Anders)
I de flesta fall
Ja just det sa Bill
Precis just det sa Bull

DE snackar mycket
Upprepar...
Men säger absolut
Ingenting…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-02 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO