Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar idag....




Tankar

idag var världen så underskön

stillheten i höstskyn

fallande löv

trädgrenars vaggande

kyrkklockans dova slag

någonting var nära

alldeles nära

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-02 21:34



Bookmark and Share


  Anna*
Å, så fint skrivet - andäktigt!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP