Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst.

Regnet faller mjukt
från moln som inte syns
i luften finns en doft av
nyplockade äpplen
en ny morgondag nalkas
och på varje gräsmatta
brinner löven




Fri vers av Stjärnfall
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-02 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfall
Stjärnfall