Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tillbaka efter...och något fanns...tack Gud...!!!


Något fanns...


Något från dej
Fanns hos mej
När jag öppnade min
Då fanns något
Från den vackraste
Från dej
I min

Och Gud ville
Att idag
Skulle vara

En bra dag...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-03 10:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fin..en bra dag..
2011-10-04

    Birgersdotter VIP
hopp....
2011-10-03

  sangel
Så fint och vackert. Att få känna så
2011-10-03

  Anna*
Fint skrivet och tacksamheten är kännbar =0)
2011-10-03

  HelenaW
Härligt! Bra fångat, med känslan!
Att det fanns något som du kan glädjas åt.
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT