Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad av tiden

vandrar återhållsamt mot nästa punkt

flyr gunget där marken vandrar mot horisonten

skymningen nalkas

 

djupa rötter förankrar tiden

historien berättar

gång på gång

 

krokar bemästrar tillvarons flykt

fast i då

vädjar att fjättrad ska lätta

 

vill nå bortom tiden

sträcker rummet

till tidens mitt

 

silar sanden i varsam hand

hör den porla

flyktar

 

fångar ett stilla nu

bort från ett smärtsamt då

vandrar på väg

 

mot skymning

i tid

och rum




Fri vers av sangel
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-03 12:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar!
2011-10-06

  Stjärnöga
älskar den..

vackert vemodig
med kraft
och
underbar
rytm..

känner igen
fotspåren..
2011-10-05

    ej medlem längre
Djup och fin..!
2011-10-03

    Max Poisé
En vacker och sällsam dikt som skapar mycket känslor inombords. Mycket bra!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel