Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvingad och förnedrad

Flinet föll från hans läppar

ondskan kramade hårt

fimpen hängde i hans mungipa

ruttna tänder skymtade

stanken

 

Gatljuset fladdrade

höstvinden bet under de tunna strumporna

skräcken frös skorna till is

 

Ondska trängde upp

mot den skrovliga kalla väggen

klänningen skylde knappt

längre

 

Skuggor slog runt gatan

ondskan tvingade sig närmare

tvingade ögon att se

att öppna se

 

Greppet runt halsen

okuvligt

mot en punkt

 

Knän slog i sten

rädsla fångad

nävar tvingade

närmare

 

Får inte luft

munnen fylld

kan inte andas

kväljningar

 

Greppet så hårt

lyfter rakt upp

äntligen lite luft

knappt

 

Friheten där borta

vill bli fri

kämpar

 

Hårdare biter händerna runt hals

armar i skruvstäd

bakom ryggen

 

Blottad

de andra drar isär benen

de yngre

hjälper till

väntar

som gamar

på sitt byte

 

Känner skriket stoppas

munnen fylld

smärtan sköljer

där de tvingar

överallt

 

Våldsamt tvingar

överallt

 

Mörkret famnar

välkomnas

 

Ondskan borta

till slut

där helvetet börjar

 

 




Fri vers av sangel
Läst 319 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-03 12:51



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
man ska aldrig neka sig själv
runt det hittar du förståelsen
2011-10-13

  Pirjo VIP
nekelsens stjärnkraft...
tvärtomspråkets bravader
2011-10-13

  LassO
grymt
2011-10-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen till denna så skakande text!
2011-10-06

  Anita Brännström VIP
Fy satan....vad jag blir förbannad...att sådant får hända..i vårt fredliga land och alla andra länder. Det skulle vara livstids fängelse eller kastrering, för våldtäkter och speciellt i grupp...kvinnan har inte en chans...
2011-10-06

  Yvonne Eriksdotter
din text får mej att tappa andan...orden blir bilder...
grymheten berör....fantastiskt skrivet.
2011-10-03

  TT
...usch...grym och gripande text...hemsk...men så väl skriven och så starkt och naket språk...mycket bra!
2011-10-03

    ej medlem längre
Motbjudande text..

..men också rasande skicklig beskrivning av den vämjelse som är gruppvåldtäkt..

..hoppas vid Gud att det inte är en personlig erfarenhet du skildrar
2011-10-03

    Max Poisé
En ondska personifierat och en vidrig text som imponerar med flöde och tankar...Stannar upp och visualiserar och ryser och läser vidare.

Du gjorde detta väldigt bra och budskapet tatuerar sig själv djupt inom och minner om de sjuka själar som vandrar därute.
2011-10-03

  Peter Olausson VIP
du fångar vidrigheten effektivt, som ett struptag eller ett slag i magen. Att en text äcklar är ju normalt inget bra betyg - men den äcklar, och den är bra, riktigt bra, just därigenom. - Peter
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

sangel
sangel