Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...en repris från December 2010...skriven 2006 för någon alldeles särskild som ännu efter alla dessa år är den jag helst av allt vill krama...


Tänk vad ett ord...


Tänk vad ett ord
Ett vänligt ord
Eller en kram
Från en älskad
Eller en vän
Kan betyda
Tänk vad saknaden
Av vänliga ord
Eller kramar
Från en älskad
Eller en vän
Kan göra ont inuti

Tänk vad ont det gör
Att vara så nära någon
Och inte få röra
Inte få krama
Inte få dra
Handen genom håret
Klia hårbotten
Så där
Som man gör
På någon
Man tycker om väldigt mycket
Eller skratta tillsammans
Kanske bara sitta tysta
Känna gemenskap
Känna närhet
Trygghet
Sådär som man bara gör
Med riktigt nära vänner

Tänk vad ett vänligt ord
Eller en kram
Från en älskad
Eller en vän
Kan betyda…



TT


© 2006/2010-11






Fri vers av TT
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-03 15:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
ja... ord...känns...
2011-10-04

  Magnus P.
Lika vackert som smärtsamt beskrivet.
Tänkvärda ord.
2011-10-03

  M_Franke
Känner igen din smärta min vän
2011-10-03

  wildah
Ja tänk vad ett ord kan orsaka, ett felvalt ord, inget ord alls eller ett ord som man kan leva på länge!
2011-10-03

  wildah
Ja tänk vad ett ord kan orsaka, ett felvalt ord, inget ord alls eller ett ord som man kan leva på länge!
2011-10-03

  sangel
Kan bara instämma i allt du skriver. Till punkt och pricka
2011-10-03

    Max Poisé
Just det!..
Ord påverkar oss mer än många av oss vill erkänna!
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT