Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga vilja och kunna


Ur det dunkla och mörka formas
nytt ljus som vill bryta sig fram
nya vägar formas bär mot nya
mål....
tar tag tvingar att möta nuet..
kastas mellan förtvivlan glädje
och rädsla... stå kvar eller gå
stå kvar VÅGA hela vägen...
det går steg för steg...
Kan ,vill, ska försöka att lita på
det nya..ogripbara...Just nu
Kan och vill...Det går....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-03 16:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Filipperbrevet 4:13.
2011-10-03

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=hPHLVSNPYg0&feature=related

2011-10-03

  aol
lstark dikt som hjälper den svage framåt
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP