Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där har jag inte skuggan av en chans

Så henne kommer jag aldrig någonsin att kunna få en romans med, eftersom hon är av en annan liga
Så ska jag få en chans på henne, så måste jag nog bara börja böna och tiga
Och det skulle ju aldrig falla mig in
Och då spelar det ingen roll hur fin hon än är
Men om hon nu bara skulle kunna tänka sig att sänka sina krav lite grann
så kanske det skulle kunna bli hon och jag
omslingrandes i famn
Ja, så jag får väl ändå försöka

Hej du!
Jag heter si och jag lever så
Och om du vill så får du, så gärna hänga på

Nä, jag skulle inte tro det svarade hon med ett sött litet leende
Därefter så sa hon bara
Hej då!

Där har jag inte skuggan av en chans...

Ken Cassel
3/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel