Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med rutiner nu!

Nu igen har alla regler
följts trots detta kan
medier berätta...

En kvinna slogs till döds...
Är det inte dags att sluta med
att följa regler rutiner och börja
använda sunt förnuft, skippa alla
regelskrivare för de tycks komma ifrån
en helt annan planet, som inget alls om
vår verksamhet här vet...

Finns det ännu ingen beslutsfattare i hela
Sverige, som har insett det...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-03 16:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
BRA!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt