Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kraftigt redigerat alster ifrån noll sju till Tsunamins offer


När den stora vågen bara kom in

så sveptes jag med i strömmarna av vilda droppar rätt ner på djupt vatten
långt ifrån den verklighet, som jag är van att ha
Men här nere ibland små snäckor och koraller, och fiskar, så kan jag se att det bara är fullt med liv
Fullt med färgglada varelser, som just nu bara hypnotiserar mig
Så här är jag visst bara i ett med naturen
En fri liten varelse som bara slipper att sitta inlåst i buren
Akvariumet
Och det ger mig en vällustkänsla som gör mig full av driv
Och det är inte förens jag kommer på att jag måste ju upp till ytan igen för att bara ha en chans
att kunna andas lite grann
Men jag vet ju inte riktigt längre om det är det som jag vill
Och ju mer mina tankar bara flödar, så tickar sekunderna på
Men jag bestämmer mig ändå, för att bara stanna kvar här nere mitt ibland all skönhet
där jag bara drar mig en sista suck
Men var inte ledsna över mig, för jag har det bara bra nu
Dessvärre måste jag nog säga till alla däruppe
Sköt om er alla
Have a god life and Good Luck

Ps
Det sägs att drunkningsdöden är som den värsta tripp då hela ens liv
bara går upp och ner för ridå
Men inte för att jag har bråttom direkt
Men i vilket fall som helst, så vill jag tillägna det här alstret till alla Tsunamioffer världen över
Till alla de som nu bara drunknade och lämnade de sina nära och kära bakom sig med en massa gråt
Och då jag nu bara kan höra de alla säga högt och tydligt

Sörj oss inte allt för mycket, utan gå vidare med era liv
med ännu ett kliv
För vi hoppas att ni alla ska förstå, att det som hände då
var ödes bestämt
Och det som är ödes bestämt kan man inte göra så mycket åt
Ja, det är jättevårt att bara kunna dra tillbaka klockan, när olyckan bara kommer
Ja, för det så behövs det nog något mer än bara ett litet mirakel
Så det enda som vi kan säga till våra nära och kära är
Förlåt!
Men sörj oss inte allt för mycket nu, för vi har det bara bra...

Ken Cassel
3/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel