Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där kan ju aldrig leda till någonting bra

Och varför skulle det, göra det
Bara helt klart en försämring
Ingenting att ha
Ingenting som kommer att göra den endaste människa glad
Inte i det här landet i alla fall
Och det som inte är tilltäckligt bra, är ju ingenting att ha
Men det var denna dag, då regeringen bara bestämde sig och devalverade den svenska kronan över en natt
Och helt plötsligt så vart man bara en fattiglapp, då kronan inte längre var värd så mycket….

Ken Cassel
3/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel