Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta att snåla!

Sluta att giddra
Dela med dig av din kärlek som du bara går omkring och bär på
Ja, bete dig inte som en jäkla skotte
Ja, så sluta genast nu bara upp med det, och ge mig den kärlek som jag bara behöver,
för att kunna må riktigt bra
innan jag bara går under, då jag bara förblöder, mer olycklig än glad
Och det vill du väl ändå inte
Inte om du nu innerst inne åtminstone tycker om mig lite grann
Och det gör du väl ändå, hoppas jag?!

Sluta att snåla!
Dela med dig av din kärlek...


Ken Cassel
3/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 19:41



Bookmark and Share


  aol
rätt talat ken, gillas verkligen
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel