Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans igen

Kul att få se dig igen, min älskade vän
Och förlåt för allt det som bara hände emellan oss för så jätte längesen
Nä, det var inte meningen
För själv så har jag bara lagt allt det där bakom mig, och bara saknat dig
Undrat hur det bara har gått för dig
Men nu när du åter igen bara står här mitt framför mig, så måste jag bara få krama om dig lite grann…

Ken Cassel
3/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-03 20:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Berörande - att vara tillsammans IGEN!

Lycka till kram!
2011-10-05

  Ninananonia VIP
Berörande...tillsammans..
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel