Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargsmekning


ingen gav mig sådan
lust
vargens försåtliga öga
pälssvans
hugger om min hals

ingen gav mig sådan
smekning
andas i mitt bröst
flämtande låga
tungspets vass

mörkret gav mig
kraft
vatten stiger i vasken
farliga ögon blick
smyger lätt ifatt

i fantasin lever verkliga
vargar
i ljuset kryper mörkret
fram

ingen gav mig någon
tröst
jag behövde
armens vita hud
nålstick flimrar

ingen
utom du
månen bär sorgen
lisa says on a night
like this

inga tårar längre
skyddar
vargens längtan
silen sprutar falskt

ingen övergav mig heller
bara känslan
tomrum mellan ljuset
växer stark




Fri vers av frantic
Läst 1097 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-03 21:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Prosa som verkligen skör vacker skaldas med säker hand!
2016-03-31

  Ronny Berk
inte "bara" , den känslan !
2015-05-23

  jacqueline
Tycker verkligen om motbilderna i den här dikten!
2014-11-13

  Jean-Michel Orblin
Tolkar det som en person som för ger dig kärlek för att sedan överge dig.
silen sprutar falskt?
eller handlar det om en drog?
Nu vill du att jag ska klura:)
Klurig text.
Bra!
2011-10-04

  Ninananonia VIP
Smärtsamt att läsa denna... en vargsmekning som känns på djupet...

Så bra skrivet..
2011-10-03
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic