Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret har fallit för längesedan

och inväntar nu bara morgondagen och dess sol
Ja, i alla fall i hopp om den bara vill komma tillbaka imorgon igen och inbringa lite mera ljus åt mänskligheten
De som nu bara släpar sig fram därnere på planeten
På planeten Jorden!

Ja, så om ljuset bara dyker upp som vanligt imorgon igen, så är det faktiskt ganska så cool
Blir då bara tagen helt på sängen, när solen bara väcker en med sitt starka ljus och sitt varma leende
igenom fönstret där jag bara bor
Och här kommer du min älskling, med frukost på sängern
Ja, du är allt för god...

Mörkret har fallit för längesen

Ken Cassel
3/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-03 22:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint Ken...
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel