Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att ställa sig vid sidan - vägra ingå - ändå fälla en dom, om än så bara en negativ åsikt om det som tidigare varit helt okey. då är det så så så så




så enkelt

 

 

 

*

så fascinerade

 

så bejakande

så inställsamma

 

 

så ingick dom

så hurrade dom

så höjde dom skålarna höga

så fjäskade dom

så åhhade dom

 

 

så fälldes ett lock för ett öga

 

 

så skrämdes dom

så tystnade dom

så avvek dom

 

 

så beskådade dom

på säkert avstånd mummel och baktal

 

 

så gjorde dom

dom - med klausul i avtal

 

så gör dom nu

så gjorde dom då

 

så gör dom

adertonhundratal

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 159 gånger
Publicerad 2011-10-03 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri