Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommer att vittna om olika händelser i mitt liv och andras liv då allt förändrades och förvandlades...


Att finna en sann vän...

Döden låg och lurade och gjorde allt för att vinna ett liv..
Mörka moln omgav hans väg där han gick fram
Alla visste att han var förlorad utom En som visste hans namn

Ångest och leda var hans namn och varje dag han viskade dess namn
Och den var honom trogen, kanske den trognaste av dem..

Men när mörkret började omfamna honom helt,skrek han försvinn
och när händerna till slut knäpptes ihop och en bön ljöd från hans hjärta
Ja då kom han hem äntligen hem

Och ljuset kom till honom och kärleken var så stark att han inte längre kunde se, bara känna...
Att bli fri och löst är ett underverk och det verket utför Herren Jesus till alla som önskar det ..




Fri vers av marie-helene
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-04 11:20



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-03-20

  Bibbi VIP
Tack för att Du delar detta så viktiga!
2011-10-08

  Seglaren
Dina små texter är bättre vittnesbörd om kristendomen, än vad vi kan se somliga andra författa.

Nej, jag är inte kristen och vill inte bli det igen. Men jag kan ändå läsa dina texter utan att få obehag. Tvärtom känner jag respekt när jag läser.

-mvh- lacket
2011-10-07
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene