Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna har jag skrivit till en knutte jag känner som alltid har med sig hunden på hojen.




Limerick hundekipage

En Harley Davidson-knutte från Backa
hade en synnerligt märklig byracka
satt framme på tanken
mitt i oset och stanken
i sin måttsydda motorcykeljacka

(här får man betona slutorden så de rimmar på Backa)

© YM Bohman-11




Bunden vers (Limerick) av Njord
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-10-04 13:34



Bookmark and Share


  limerick
En snygg "djuritrafiklimerick" som påminner något om min gamla

Minnesbeta

En notorisk fortkörare ifrån orten
körde aldrig någinsin fort se´n
han kört på en älg
en viltvårdarhelg
och blivit jagad en mil av en hjort se´n.
2011-10-28

  erkki
Jag har sett ett foto på jycken som har mc-glasögon och störtkruka på sig! En underbar bild. Be din vän gräva fram den! Det bör ha varit i en mc-tidning, Mc-folket, kanske?
2011-10-14

    ej medlem längre
Åh, foto efterlyses, please! :-)
2011-10-07

    eva m h
Me like!!
2011-10-07

  zallander
he he , skön
2011-10-06

    Lesley
Det gjorde du bra :-)
2011-10-06

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig och "varm"
2011-10-05

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
..gulligt...:)
2011-10-04

    Bodil Sandberg
hihi underbart!!
2011-10-04

  Linda CH VIP
Den var mycket charmig!
2011-10-04

  La Magnólia VIP
Härlig läsning!
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER