Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kan det vara för att jag säger godnatt till dej varje kväll som du kommer till mej varje natt i mina drömmar...???


Att jaga en dröm...


Att jaga
En dröm
Är som att
Drömma ett liv

Men vissa drömmar
Önskar man
Att de aldrig
Ska ta slut

Att man aldrig någonsin mer
Ska vakna

Ur drömmen...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-04 15:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
kan det vara annat än just så?
2011-10-08

  HelenaW
Vackert.. man vill ju att du ska få henne.. Se ett lyckligt slut.
2011-10-05

  Ninananonia VIP
:) Vackert TT :)
2011-10-04

  Maiah VIP
drömmen är också en verklighet...
2011-10-04

    ej medlem längre
Att sitta fast i ett nät av längtan...smärtsamt...men också ljuvligt...för vem kan ta ifrån oss drömmen?
2011-10-04

  La Magnólia VIP
Vackert fångat om drömmens makt och vår önskan ...
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT