Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första frågeställning ur hypotetisk fallgrop och skirt inslaget mönster


Rituell kvadratur

I tankevandringens tillbakablick i mötet med den djärvas insyltade berättelse om sin seger över materian tvingas jag med hopplöshet minnas min iver över gyllene gränsöversnitt i drogens falifiserbarhet och matta livsutsikt i neutraliseringens religösa skugga av maskulina sidor och utförsålt opium till den asymmetriska vilans uppriktiga begärsnatur av österländsk smak börjar ett återskapat avslut vända sina vindar över älskandets förnyelsebara minnesrelief i feernas hänsynsbild.




Fri vers av Persephone
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-04 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persephone