Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett telefonnummer till en fransos


Förbud

Nej jag kastade inte omkull dig i värdet av solljus och sensmoralisk dröm i alternativt blekmedel underkastad min allestädes kroppsliga framtid i numren av autentisk utsikt i matematisk balkong när jag bjöds in för den andra och avslutande identitetskriterum av stillhet mitt uppe i krigszon och uppsjöviker av okänd latitud och rektangulär fadersinstinkt av blåblänkta signaler av den första och isärsatta meningsdikten poängterade kassan och sprängda kaledioskop i personlig trosinriktning vilken av dem kända monument över fjärr oskuld i alltihop utav instrinkal sömn och något du bör skåda. Du inser med all säkerhet att offret gallskrek i eftersaknad av saklighet och primitiv hazard en afton att förringa absolutistisk nedstigning i avtryck och gester av annaslags glaumorös spåklighet där någon annan av holistisk kvantitet ägnar tiden till horizontellt äroväder och låter det kalla det slump i den påtaglighet mänskligheten gav upp sin handfasta resonans och översinnligt synsätt för dess påfrestan och moraliska ålder av revolution I psychosyntetisk avsikt och värdet av chocken med uppdrucken dagsordning snarare än valet av åskåda frukt i dagstidningen när livet av sin tur går skevt inriktat på misstaget att skiva en maskinell tillbördes åsyn grann av egendomlighet i totalitär uppkoppling aldrig övergiven balansen i meningen med det här. Substantiell karikatyr av dramatisk syskonskara i våldet av futuristiskt bevåg där martyren kammade vind och döende av livet möjligen ser sig själv i spegeln den dag hon själv reagerar i en annan slags dröm och överdrivet språklig transparent feber i kulmen av vad rimligast finnes i ett offers brister i modeförråd och sorglöshet av hallucinär ceremoni där skulden besatt en sprucken bild för fet för brukets skillnad mellan godhet och ondska. Well.. innan du förstod var vi mer ofta fragila spegelbilder I vad väggarna beskådar en överstigen kamp av utdragen entydlighet i smaken för skönhet.




Fri vers av Persephone
Läst 260 gånger
Publicerad 2012-07-01 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persephone