Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resande

Serverar frukt i en container idag.
Har aldrig varit likt detta möjligen i ett sympatiskt spontanhopp i en lokaliserad filosofi jag sparade i bakfickan.


Röda färger försöker "utbyta" en fermenterad sorg inför temporära villfarelser där vi far likt luffarens föräldrar i brist på artificiell närhet.

Andas detta.


Förnöjsamt inte mot din löjeväckande symmetri utan i teatral frånvaro uppluckrar en slags evangelisk glädjeporr i transmutationen -mellan öppning av bisarr mening och tygstycken runt din mun i jakt på koden. Katastrofer står skrivna på väggarna, dock inte i mitt fabricerade rum av behov och en akut perversitet.

Letade efter ett bokstavligt kalejdoskop att uttrycka mina introverta behov i innan jag får upp mig ur sängen och beger mig till dildo-butiken. Innan jag slänger mig på marken. Ett lättköpt heroin för de jagade.

Fortsätter i vågens paranoida närmanden i en stormig dröm och faller tillbaka i vid den utpekade dörren i sökandet efter en blottare hemlighet att krossa mitt hjärta invid snuskiga namngivanden i en väg du aldrig såg när du kisade.




Fri vers av Persephone
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-30 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persephone