Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnit ute

Tänker inte på desirible vindrutor i inplastade önskningar så som textningen kanske utgav sig för att söka. Inte mer eller mindre ironiska äventyr heller eftersom lärare redan föreskådat det passé. Det är klart det finns något eller massor att upphöja och låt oss säga att irritationen bygger på ett sorts blindtest. Men jag saknar vad jag kan räkna ut ett lite luftigare klimat och något att luta mig tillbaka mot gärna udda i taket av fragmenteringens ljusvillkor i en autentisk kalibrering när vi lägger oss ner och ber.



Mc Donalds och cigaretter är det enda i sensualistisk frågeställning jag hörde oss prata om när vi delade ansikte för sisådär 1 sekund. Inhalerade torr humor och humör inför bilden som du sa var din dislokala scensättning av ett luftslott likt ett konditori där det cyniska baksmällan dök ner mellan murarna.




Fri vers av Persephone
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-09 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persephone