Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter i norr

 

höstfärger blir mörka

snödalar formas

ett mörker blir till norm

och kylan är en realitet

kinder bränner till

och händer blir spröda

 

norrsken dansar lätt

granar blir draperade i vitt

tänder hackar tyst

och is lägger sig tung

slöjor av dimma ur mun

och rimfrost kysser ögonfrans

 




Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-04 22:04



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Så vackert! Älskar raden "rimfrost kysser ögonfrans"
2011-10-04

    Birgersdotter VIP
Mycket bra skrivet
2011-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson