Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felé & Katí

 

felé, visa din eviga magi
flyg med mig inatt

kyss min hjässa med
läppar formade av frost

så visar jag dig en väg
till himlavalvet ovan oss

 

(älva skriker
i nattens tomrum
leker med
riddares svärd

dansar i limbo
med guld i sin blick
andas i tystnad
i en förlorad värld)


katí, magin har dött
och molnen är svarta

universum gråter tyst
bland spillror av mitt hjärta

min själ förnimmar ingenting,
förutom din giftiga smärta

 

(det river i kroppen,
när verklighet slår till,
döden är snabb,
och jag kan ej vinna

om du ej längre finns
i min ofantliga galax
störtar jag hellre i helvetet
och ser vår värld
brinna)





Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-28 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson