Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden tog Emile

 

andas, viskade emile i min nackes kalla djup

glöm inte att andas för tid och rum, för mig

 

och för en sekund blomstrade mitt hjärta i ett lyckorus

en själ dansade euforiskt bland höstlöven under mig

 

tills en vindil från väst slår mig över kinden och jag vaknar

och jag inser att du ej längre finns hos mig

din skepnad glittrar endast vacker i drömmars värld

 

och smärtan som häftigt skrek inombords fick mig att lida

och saknaden som river mig likt ett lodjur i jakt

 

kommer en dag att förgöra min existens, stjäla mitt liv

och då ska vi mötas i solljus och stjärnor, emile

 

jag saknar dig




Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-24 17:12



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fint skrivet men jag känner saknaden som berör
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson