Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pärlor

 

jag bränner pärlor runt din bleka hals

gömmer hemligheter

i naiva gröna smaragder

i din själs djupa ocean


det färgas mahogny när vi andas

och döda träd rasslar

stilla i orkanernas tunga vrål i natt


och sol slocknar

när din elfenbensvita hand släpper min




Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-24 17:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt bildspråk i skönt stuk
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson