Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nekromants lyrik

 

håll still, jag fångar
ditt hjärta med nävar av
stål, krossar dig
under tyngden av min sorg
men gråt ej min kära,
ty livet är ändock förgånget

 




Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-05 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson