Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opium stal min stjärna

 

han grät ammoniak i min famn inatt

andades opium tills det mörknande

jag strök honom över ljusa lockar

till den vackraste själ jag har träffat

kysste mig försiktigt på blossande kind

och flög sin kos

 

i tre veckor grät jag stilla bredvid död

en alldeles för kall kropp i min säng

mitt hjärta exploderade bland dina

kalla händer

och sorgen som nu sakta kväver mig

ska förena oss i det oändliga mörkret




Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-01 01:00



Bookmark and Share


  snej
Melankoliskt vackert! Gillar starkt! Mycket likt Bruno k Öijer!
2013-11-13

  cilax VIP
tycker om texten, Lynchska vibbar
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson