Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slöja av is

 

 

ett andetag frös till slöja av is
när skriket lämnade läpp

och jag fann mig själv ensam
i ett ofantligt tomrum i himlen

stirrandes ner på din själ
med en tår för alltid frusen på kind

 

 




Fri vers av Elin Mari Helen Fredriksson
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-24 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Mari Helen Fredriksson
Elin Mari Helen Fredriksson