Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tänker polisen om den tänker alls...

Kvinnan, som blev mördad
av den häktade lär ha varit
ensammen med honom om allt
nu stämmer...

Det har ju visats bilder från andra tillfällen
när polisen skulle omhändertaga en man
som de ansåg så farlig att ta hand om
då behövdes det tre fyra poliser för
att klara jobbet...

Denna häktade ansågs ju också, labil...
Verkligen ett osäkert kort...

Och en ensam kvinna skulle sköta "luftningen" då...

Hur tänkte polisen då, om den tänkte alls...

Vad jag har förstått hade hon inte varit länge
i yrket... Nybörjare... Är det till sådana svåra
tuffa ensamuppdrag ges...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-05 00:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nu är jag inte ett dugg 'insatt i fallet' men ett av samhällets stora problem verkar vara dels att ha personal till 'varje enskild uppgift' och dessutom ha möjlighet att alltid göra allting 'efter protokollet', efter regelboken. Jag vet inte om detta ens är rätt forum för att dryfta sådana samhällsproblem. Men intressant är det, samt en delikat uppgift att sköta. Påminner en del om vad en instans som polisen skall ta sig till med barn och ungdomar som ingen kan ta emot och ta ansvar för vid sådana tillfällen då 'samhället' kräver att nödiga resurser 'skall finnas'. Kanske är det en administrativ fråga eller en skattefråga.
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt