Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte nåt val

 

 

Midnatt till nu

Nätter blir till dagar

Jag har sagt så många saker till natten

Den är ibland den enda som tror mig

 

Jag rörde henne aldrig när vi dansade

Det var ingen fyllegrej

Mina små rum blir inte större

Men jag har synen intakt

 

Begärets tivoli blir en ballad

Det är Stuart som sjunger den

Hotellets lysrör viskar i otakt

Jag tar den till hjärtat trots allt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna