Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tagen



Säg mitt namn.


O, jag skälver.



Säg mitt namn




O, jag är din.






Säg mitt namn.







Jag är



tagen .












Fri vers av wildrose
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-05 00:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Brännande hetta
2011-10-28

    Herr Ångest
Nice!

Kanske att titeln skulle vara tagen, det låter mer spännande än säg..
2011-10-05

    ADI Nehlin
fin text som med få ord säger en hel del
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose