Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför lyfter jag huvudet uppåt när jag vill önska mig något?

Sägs inte att du finns överallt




Varför vänder jag huvudet till vänster och höger när jag misslyckas?

Visst är det lättast att den andra får skulden



Blundar och tittar inuti mig själv

Det är jag som är min makthavare,

vägledare, version, min vän

Skapare av alla mina handlingar

Tro på dig själv

Det är ändå du som ska ta steget

Bli din egen Gud

De andra är ändå lång borta.







Fri vers av Shahla Haghi
Läst 454 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-10-05 13:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark text!
2011-10-09

  Linda CH VIP
En text med massa självkänsla och tillit till det vackra man har inom sig! Applåd!
2011-10-07

    ej medlem längre
bra text tycker jag!
2011-10-07

  Anna*
Det är inom oss kärleken finns och kraften att göra skillnad i den här världen! Applåderar dina tankar nedpräntade här ovan
2011-10-05

  Sandra J.
Grymt bra budskap! Allt är upp till en själv att förverkliga, bra skrivet.
2011-10-05

    ADI Nehlin
..att spela huvudrollen i sitt eget liv..inte så lätt alltid..fint skriftat
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Shahla Haghi
Shahla Haghi