Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tänk om du förstod och frågade...


Det enda jag önskar...


Det enda
Jag vill
Det enda
Jag önskar
Är att du
Ställer mej mot väggen
Frågar mej frågan
Jag alltid backat för
Frågan jag alltid
Varit för feg
För rädd
Att svara ja på
Frågan jag varit
Så rädd att få ett nej på
För att ärligt
Svara ja
När du frågar

Det enda jag hoppas
Är att du vet
Att det är jag
Som är jag som är den
Som tycker om dej

Det enda
Jag önskar är
Att du varsamt
Och mjukt
Tar min hand
Leder mig bort
Från dom andra
Ser mej i ögonen
Med dina vackra gröna
Och ställer mig frågan
Jag inte
Kan backa för
Igen

Jag vill
Att du ska ställa frågan
Som jag frågat
Men aldrig
Fick det svar
Jag hoppats på

Det enda jag önskar
Det enda jag vill
Är att du då
Ska tycka om mitt svar
Att du ska vilja höra
Att du verkligen ska vilja höra

Att jag
Svarar

Ja...




TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-05 15:30



Bookmark and Share


  Angeldust
Skriver tänker som Thu..tänk om det hon väntade på, ibland måste man ta steget.Kram Sunny
2011-10-06

  Rise Little One
Ibland måste man först ta det steget.....Tänk om det var det hon väntade på....
2011-10-05

    ADI Nehlin
fin..längtan
2011-10-05

  Ninananonia VIP
Ja tänk om hon förstod...

en vacker önskan..
2011-10-05

    ej medlem längre
Om bara...detta eviga lilla ord som sätter krokben för oss...om bara jag vågade.....du uttrycker det så fint att jag känner din hjälplöshet....
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT