Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött på att vänta

Trött på att ständigt varenda dag bara behöva stå i kö
Bilkö
Rullar fram ett par meter i taget, kilometer efter kilometer
Blundar till
Somnar nästan till
För uttråkad som jag är, så känns det nästan som om jag bara ska dö
Så imorgon så tar jag absolut en annan väg om det så betyder en extra lång väg till mitt kneg
Ja, för jag bara hatar att ständigt behöva stå i kö
Ja, för det är lika tråkigt som man bara kan dö
Trött på att bara behöva vänta, bara för att kunna ta sig någonstans...

Ken Cassel
5/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-05 15:42



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
...tänker på filmen Falling down.

Tack!
2011-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel